SEX | wikmaaan
wikmaaan

wikmaaan

Annons

SEX

Shit vilken dag! Började dagen klockan sju då vi gick upp och åt frukost för att åka iväg till barnmorskan för extrakontroller (blodtryck och lyssna på bebis) har haft väldigt bra värden hela graviditeten men någonting dem ville göra då blodtrycket kan gå upp när man går över tiden. Efter att ha lyssnat på hjärtat bad jag om att få en hinnsvepning. Fast det ville hon inte, då hon inte vågade eftersom det är en bit till sjukhuset. WHAT? Så fort kan det väl ändå inte gå tänkte jag. Berättade då att jag skulle på drop-in ultraljud på SÖS ca 1,5 senare och hon sa då att dem kan göra det där. Skönt tänkte jag! Vi åkte mot SÖS där vi stötte på min kurator från kvinnokliniken. Vi pratade lite snabbt och jag sa igen att jag var rädd för igångsättningen men att jag skulle be om en hinnsvepning vilket hon absolut höll med om, det skulle dem göra där. Vi fick sitta i väntrummet i ungefär en halvtimme då vi var ganska tidiga. Hugo kunde inte sluta prata om lillasyster om att han bara ville kolla på henne nu “jag vill kolla på TVn nu på lillasyster” (vi hade förklarat att det är ungefär som en TV man kollar på) I efterhand var det ju rätt taskigt, man såg ju ingenting. Hon var alldeles för stor! Hugo tröttnade direkt, såklart. haha! När vi låg där sa jag att jag ville ha en hinnsvepning. Men hon stoppade mig och sa att det gör dem inte där, det är minsann inte vetenskapligt bevisat att det funkar. Vetenskapligt eller inte kunde faktiskt inte bry mig mindre? Det funkade med Hugo har även hört flera där det satt igång. Om jag vill göra det borde jag väl få välja det själv oavsett vetenskap eller inte! Hon sa att jag skulle boka en läkartid alternativt kontakta min barnmorska. SUCK tänkte jag, barnmorskan ville ju inte. Så efter ultraljudet som såg bra ut fick vi en tid för igångsättning, på tisdag den 17e. Skulle egentligen bli igångsatt den 19e men dem bygger tydligen om på förlossningen just nu och tog inte emot några igångsättningar den 18-19e.

Vi blir alltså igångsatta om SEX dagar om ingenting hänt tidigare. Jag hoppas verkligen att det gör de, ska ringa min barnmorska imorgon och fråga om hon kan hjälpa mig. Då jag inte var hos min ordinarie barnmorska idag. Vill hon inte göra någonting heller får jag väl helt enkelt vänta, om max sex dagar startar allting iallafall. Vill bara att det ska vara över, att jag får upp henne på bröstet och börja leva igen. Då mina tankar bara är runt förlossningen och rädslan kring de.

Efter ultraljudet åkte vi till Skanstull och åt lunch, efter att Patrik stuckit iväg på ett jobb emellan. Efter maten var det dags att åka till läkaren med Hugo då vi upplevt han väldigt blek och trött en längre tid, vårdcentralen skickade oss vidare till Alva kliniken på söder där vi idag hade tid. Läkaren tyckte inte vi skulle oroa oss (vilket vi egentligen inte gjort, men när vårdcentralen tar upp diabetes, hjärtsjukdomar och man skriver blek och trötthet i samma mening på google blev man rätt nojig) Vi skulle komma tillbaka om ca 4 månader, mest bara för att checka läget. Hugo var superduktig och läkaren lovade Hugo glass. Vi tog därefter tåget hem och inväntade mamma och pappa för pannkaksmiddag, mums! Har dock haft väldigt ont i magen men är just nu lite bättre.

Nästa gång jag uppdaterar hoppas jag vi är fyra i familjen!

Puss&Kram jessica iphone 2016 498

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
wikmaaan

Kommentera

Annons
stats